Om Subaru Försäkring

Subaru Försäkring är ett samarbete mellan Subaru Nordic AB och If Skadeförsäkring. Tillsammans har vi utvecklat en försäkring speciellt för dig som Subaru-ägare. Vi på Subaru Försäkring är lika noga med detaljerna som de som byggde din bil, vilket gör Subaru Försäkring till en försäkring med smarta lösningar och personlig service. Kvalitet in i minsta detalj och det bästa för din Subaru. Helt enkelt. 

Det bästa för din Subaru.
En försäkring att lita på – Subaru Försäkring
Smarta lösningar och personlig service i fokus.

Försäkringen bara för dig som äger en Subaru

Subaru är en bil att lita på och Subaru-ägare är några av Sveriges allra nöjdaste bilägare. På Subaru Försäkring har vi tänkt på det och vår strävan är att vara det perfekta komplementet till din bil. Med kvalitet in i minsta detalj. Väljer du Subaru Försäkring får du får du en bilförsäkring med ersättningsnivåer och innehåll utöver det vanliga. Vi garanterar att din bil repareras med Subaru Originaldelar på en auktoriserad Subaru-verkstad. Alla personer du möter är experter på Subaru, och skadejouren har öppet dygnet runt, året runt, för att hjälpa till om något händer. Subaru Försäkring finns för både privatperson och företag.

Hämtar information

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.
Subaru Försäkring är ett samarbete mellan Subaru Finans Sverige AB och If Skadeförsäkring AB (publ), Barks väg 15 106 80 Stockholm. Säte: Stockholm. Org.nr: 516401-8102.