Hämtar information

Om Subaru Försäkring

Subaru Försäkring är ett samarbete mellan Subaru Nordic Europe Oy och If Skadeförsäkring. Tillsammans har vi skräddarsytt en modern och prisvärd försäkring med fokus på mervärden, trygghet och personlig service för dig som äger en Subaru. Om olyckan skulle vara framme får du snabbt hjälp, utan krångel

Försäkringen för dig som äger en Subaru 

Subaru är en bil att lita på och Subaru-ägare är några av Sveriges allra nöjdaste bilägare. På Subaru Försäkring har vi tänkt på det och vår strävan är att vara det perfekta komplementet till din bil. Med kvalitet in i minsta detalj. Väljer du Subaru Försäkring får du en bilförsäkring skräddarsydd för din bil. Vi garanterar reparation med originaldelar på en auktoriserad Subaru-verkstad. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din Subaru. Dessutom är alla personer du möter experter på Subaru och skadejouren har öppet dygnet runt, året runt, för att hjälpa till om något händer. Subaru Försäkring finns för både privatperson och företag.

Subaru Försäkring är en del av If 

If Skadeförsäkring AB (publ), Säte: Stockholm, org.nr: 516401-8102 är försäkringsgivare. Ifs verksamhet, och därmed även Subaru Försäkring, står under tillsyn av Finansinspektionen och att vår marknadsföring på denna sajt följer svensk lag.

Läs om Ifs verksamhet.

Subaru Försäkring - Ett samarbete mellan SUBARU Nordic AB och If Skadeförsäkring AB, där If är försäkringsgivare.