Hämtar information

Därför ska du välja Subaru Försäkring

Märkesförsäkringen för dig som äger en Subaru. Läs om fördelarna med Subaru Försäkring.​​

subaru-med-surfbrada

Fördelar med försäkringen

 • Trygg reparation med kvalitet

  Moderna bilar innehåller avancerad teknik och elektronik. Subaru är inget undantag. Därför anlitar vi endast auktoriserade Subaru-verkstäder som använder originaldelar och känner varje Subaru-modell in i minsta detalj.
  För dig som ska köpa ny Subaru
 • Snabb och smidig skade­hantering

  Skulle något hända kan du anmäla skadan till oss här på webben, dygnet runt. Snabbt och smidigt, utan papper och krångel. Precis som det ska vara.
  Läs mer om vad du ska tänka på skada på bilen.
 • Mervärde – ny bil vid totalskada

  Du får en helt ny bil om din Subaru totalskadas innan den är två år gammal eller har gått mer än 4 000 mil. Har du en äldre bil får du ersättning med 20 procent över marknadsvärdet för den skadade bilen. Vi kallar det Mervärde*, och det gäller när du väljer en ny bil av samma märke, som den skadade bilen hos en auktoriserad återförsäljare för Subaru.

  * Mervärde gäller inte för transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.

  Räkna ut pris och köp försäkring

  Auktoriserade återförsäljare av Subaru

 • Generös ersättning för fabriks­monterad utrustning

  Du får ersättning utan någon övre beloppsgräns vid stöld av däck, fälgar, GPS, stereo och annan fabriksmonterad utrustning. Det enda avdrag som görs är åldersavdrag och självrisk. Hur stort åldersavdraget blir beror på hur gammal utrustningen är vid skadetillfället. Det kan du läsa mer om i villkorets punkt 5.3 Värdering av utrustning.

 

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.

fika-i.koket

27 % rabatt på hem- och villaförsäkring

Vi samarbetar med If för att kunna erbjuda dig som kund fler försäkringar till bra pris. Du som har en Subaru Försäkring får upp till 27 % rabatt på hem- och villaförsäkring hos If. Visst låter det bra!

Räkna ut ditt pris på hemförsäkring

Som förmånskund hos If får du upp till 15 % rabatt även på andra försäkringar, som båtförsäkring, mc-försäkring, fritidshusförsäkring, djurförsäkring, personförsäkring​ (ex. barnförsäkring, sjuk- och olycksfallsförsäkring och livförsäkring).