Hämtar information

Du får rabatt på försäkringar hos If

Subaru Försäkring är en del av If och därför kan vi erbjuda dig rabatt på andra försäkringar.

Familj fikar i köket

Förmånligt pris på hemförsäkringen

Ditt hem förtjänar ett lika bra skydd som din Subaru och tack vare din Subaru Försäkring får du minst 15 % rabatt på Ifs hemförsäkring.

En hemförsäkring är något som alla behöver, oavsett om du bor i lägenhet eller hus. Den är en trygghet som gäller för dig, dem du bor med och för de saker du äger, hyr eller lånar. Med Ifs hemförsäkring får du bland annat:

  • Reseskydd i 45 dagar som gäller i hela världen.
  • Skydd vid id-stöld samt drulleförsäkring om du väljer Stor Hemförsäkring och Hem Extra.
  • Extra rabatt på Ifs övriga försäkringar 
Hund i skogen

Vi erbjuder också försäkring till din fyrfotade vän

Klappar ditt hjärta lite extra för en fyrfota vän? Det är ett faktum är att en Subaruägare har husdjur i stor utsträckning. Därför är vi på Subaru Försäkring extra glada att vi kan erbjuda hund, katt eller hästförsäkring.

Du får 10 % rabatt på djurförsäkring eftersom du har din bil försäkrad hos oss på Subaru Försäkring.

Räkna ut pris på djurförsäkring Tre tips inför hundpromenaden

Försäkringar för det som är värdefullt här i livet

If erbjuder försäkringar med ett bra skydd för dig, dina saker och annat som är värdefullt i ditt liv. Men en försäkring hos If kan du känna dig lugn om något skulle hända. Med smidig skadehantering hanteras ditt skadeärende snabb och enkelt, för du ska kunna få vardagen att fungera som vanligt igen.

Bli förmånskund

Om du har en Subaru Försäkring och tecknar Ifs hemförsäkring blir du förmånskund. Det betyder att du får rabatt med upp till 15 % även på andra försäkringar, till exempel personförsäkringar (barnförsäkring, sjuk- och olycksfallsförsäkring och livförsäkring).

Du kan räkna ut ditt rabatterade pris på Ifs hemsida. Det går också bra att ringa oss på 08-541 705 47  så berättar vi mer. Vi kan även hjälpa dig att byta försäkringsbolag om du vill det.

Subaru Försäkring - Ett samarbete mellan SUBARU Nordic AB och If Skadeförsäkring AB, där If är försäkringsgivare.