Hämtar information

Fri försäkring i två veckor utan förpliktelser

Du som har köpt din Subaru hos en auktoriserad återförsäljare är försäkrad 14 dagar kostnadsfritt. Försäkringen heter Rulla-ut och ingår helt utan förpliktelser. Under de två veckorna bjuder vi även på tilläggsförsäkringarna Stor Bilextra och Drulleförsäkring.

Listan med dina förmåner är lång

Här är några exempel:

  • Vi reparerar alltid med Subaru originaldelar på en auktoriserad Subaruverkstad.
  • Vi ger dig en ny bil om bilen totalskadas innan den är två år eller gått max 4 000 mil. Är bilen äldre får du 20% över marknadsvärdet.
  • Du får minskad självrisk med 3 000 kronor för skador som täcks av Vagnskadegarantin. Gäller inte parkeringsskador.

Förläng försäkringen och få rabatt

Kort efter att du hämtat din nya Subaru får du hem ett personligt erbjudande om förnyad försäkring med extra rabatt. Det får du eftersom du har köpt bilen hos en auktoriserad Subaru-återförsäljare. Här kan du räkna fram ditt rabatterade pris och skräddarsy din nya försäkring.

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.

subaru-outback
Det bästa för din Subaru

Alltid vid din sida

Subaru Försäkring är en modern försäkring som vill förstärka känslan av entusiasm i din Subaru. Väljer du Subaru Försäkring får du en försäkring med ersättningsnivåer, innehåll och kvaliteter utöver det vanliga. Vi finns alltid vid din sida och garanterar att din bil repareras med originaldelar på en auktoriserad Subaru-verkstad. Alla personer du möter är experter på Subaru och skadejouren är öppen dygnet runt för att hjälpa till om någonting händer. Subaru Försäkring finns för både privatperson och företag.